A Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban (amely 2015 óta két intézményt foglal magában: Közép-európai Szakgimnázium és Szakközépiskola és Pannon Kincstár Kft.) közel 15 éve azon dolgozunk, hogy a segítő szakmák legjobb szakembereit képezzük. Mára az egészségügyi, szociális, gyermekgondozó és pedagógiai OKJ képzések élenjáró oktatási intézményévé váltunk.

Számunkra ezek a hivatások egytől egyig különlegesek, hiszen lehetőséget adnak arra, hogy valóban tegyél valamit a többi emberért. Hogy segíts, és jobbá tedd mások életét. Ez a fajta empátia és elhivatottság szerintünk igazi kincs a mai világban.

Mi ezt a segítő szándékot kapcsoljuk össze a magas szaktudással. Ehhez új típusú, minőségi oktatási rendszert építettünk ki, amelyben tapasztalt, szakmájukat gyakorló oktatóktól tanulhatsz. A magas szintű elméleti tudás mellett a gyakorlati ismeretekre is nagy hangsúlyt fektetünk: korszerű demonstrációs termekkel és változatos gyakorlati helyekkel várunk.

Képzéseink elvégzésével nem csupán egy hiányszakmát sajátítasz el, hanem része leszel egy közösségnek, ahová bármikor visszatérhetsz. Akár egy ráépülő képzésre, akár egy szakmai beszélgetésre. Az egészségügyi és szociális intézményekben pedig tárt karokkal fogadnak majd. Miért?

Mert „a Pannon Kincstárosok szeme másképp csillog”.

2016-ban csatlakoztunk az Európai Sokszínűségi Karta Magyarországhoz, hiszen fontos számunkra az egyenlő és méltó bánásmód megteremtésére.